Husse- od 1987


 Husse Hrvatska

HUSSE

Husse, švedska tvrtka, osnovana 1987. godine, proizvodi i prodaje visoko kvalitetnu hranu, poslastice i dodatke za pse i mačke, te hranu i proizvode za konje.

Specifičnost brenda Husse je poslovni koncept koji prodaju krajnjim korisnicima bazira isključivo na besplatnoj dostavi proizvoda direktno na vrata korisnika te savjetovanju korisnika o pravilnoj prehrani i njezi ljubimaca.Nudimo širok raspon super premium hrane za pse, mačke i konje prilagođene pasmini, dobi, morfologiji, aktivnostima i specifičnim potrebama svake životinje.

Husse proizvodi su visoko probavljivi zahvaljujući kvaliteti i svježini korištenih sirovina koje uzgajamo na vlastitim farmama.
Sastojci životinjskog podrijetla koji se koriste u Husse proizvodima potječu od životinja koje kontroliraju veterinari i smatraju se pogodnima za prehranu ljudi. Sustavno se nadzire kakvoća, svježina i čistoća sirovina.
Naši zadovoljni kupci diljem svijeta su naša najbolja garancija kvalitete Husse proizvoda.

Naša misija je garantirati kvalitetu svojih proizvoda, vodeći računa o prirodi i specifičnim potrebama životinja, na ekološki apsolutno prihvatljiv način. Husse proizvodi nisu štetni, te su lišeni okrutnosti prema životinjama, nisu testirani na životinjama, GMO-free su i napravljeni od prirodnih sastojaka. Husse hrana za pse, mačke i konje proizvodi se od visokokvalitetnih sastojaka, u najboljim tvornicama s profesionalnim timom ljudi i vrhunskom opremom.

Husse Hrvatska

 Provjerite na našoj online trgovini kako biste otkrili različite linije proizvoda.

 

 

Scroll