Pokretljivost+

Pokretljivost+

Glukozamin i kondroitin za zdrave zglobove.

Postoji mnogo dostupnih hranjivih tvari koje osiguravaju vitalne komponente za zdravu strukturu i funkciju zglobova te lakoću kretanja. Te hranjive tvari se nazivaju “kondrozaštitni agenti” te uključuju glukozamin i kondroitin. Opskrba tim sirovinama je neophodna za proizvodnju nove hrskavice i može čak pomoći u obnavljanju istrošene hrskavice.

Dostupno je mnogo znanstvenih činjenica o korisnom djelovanju kondroitina i glukozamina na zglobove. Kondroitin i glukozamin su sastavni dijelovi hrskavice. Kod bolesti zglobova hrskavica je oštećena. Kada se hrskavica koja ublažava lomove zglobova troši brže no što ju tijelo može zamijeniti, razvija se osteoartritis. Bez tih zaštitnih tkiva, kosti se bolno trljaju o kosti uzrokujući otekline i ukočenost.

Zelene dagnje se koriste kao prirodan izvor glukozamina u Husse proizvodima.

Dodaci glukozamina i kondroitina su potrebni starijim i većim psima. Stariji psi često pate od ukočenosti jer starenje uzrokuje trošenje hrskavice. Također, veći tj deblji psi često imaju problema sa zglobovima jer zbog svoje veće tjelesne težine hrskavica mora apsorbirati većom snagom.

10 Stavki

po stranici

Popis rešetka

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 1. SUŠENA PILETINA - KYCKLINGFILÉ POSLASTICE

  Sušena piletina - ukusne i zdrave poslastice za pse.

  39,00 kn
 2. DIGEST GIANT

  Super premium hrana, bez glutena, bazirana na janjetini i riži, za odrasle pse velikih pasmina s osjetljivim probavnim sustavom, sensitive

   

  466,00 kn
 3. ARTIFLEX

  Tekući dodatak prehrani za konje, ponije i magarce.
  425,00 kn
 4. OPTIMAL GIANT

  Super premium hrana za aktivne pse velikih pasmina.

   

  460,00 kn
 5. ARTRO PLUS

  Prehrambeni dodatak za pse i mačke- pridonosi zaštiti zglobova i olakšava bolove u zglobovima.
  295,00 kn

10 Stavki

po stranici

Popis rešetka

Stranica:
 1. 1
 2. 2
Scroll