Zdrav način života za pse, mačke i konje.

Kvaliteta hrane

Husse hrana za pse i mačke super premium i premium kvalitete napravljena je od visokokvalitetnih sastojaka i proizvodi se u najboljim tvornicama s profesionalnim kadrom i opremom.

Husse proizvodni proces se pažljivo prati, testira i kontrolira. Mi proizvodimo visokokvalitetnu hranu i obraćamo pažnju na prirodne i specifične potrebe ljubimaca. Naši veterinari i nutricionisti redovito testiraju sastav Husse hrane kako bi poboljšali kvalitetu.

Istraživanja u našem Istraživačkom centru za ljubimce su ograničena, prijateljski nastrojena prema životinjama i pripadaju neškodljivoj grupi istraživanja. Jedina svrha je poboljšati kvalitetu hrane za pse i mačke. Kad kažemo neškodljiva , to znači da životinje ne trpe nikakav oblik medicinskih i kirurških procesa. Istraživanja su ograničena na registraciju potrošnje hrane, ocjene i komentare na izlučevine, itd. Eksperimenti na životinjama strogo su regulirani novijim zakonima. Uzimajući u obzir ove zakone, istraživanja koja se obavljaju u našem istraživačkom centru, čak se ni ne smatraju eksperimentiranjem na životinjama.

Nedavno pogledano
HUSSE KLIKER

HUSSE KLIKER

Jednostavna i učinkovita metoda treniranja.
18,00 kn
Optimal mini: 2 kg

Optimal mini: 2 kg

Super premium hrana za aktivne pse manjih pasmina
76,00 kn
PRO VALP

PRO VALP

Kompletna prehrana za štence u razvoju, trudne kuje i kuje dojilje.
416,00 kn
HOV PLUS DARK

HOV PLUS DARK

Balzam za njegu suhih kopita
146,00 kn
LAXOLJA

LAXOLJA

100 % prirodno lososovo ulje
86,00 kn
Scroll