Zdrav način života za pse, mačke i konje.

Kvaliteta hrane

Husse hrana za pse i mačke super premium i premium kvalitete napravljena je od visokokvalitetnih sastojaka i proizvodi se u najboljim tvornicama s profesionalnim kadrom i opremom.

Husse proizvodni proces se pažljivo prati, testira i kontrolira. Mi proizvodimo visokokvalitetnu hranu i obraćamo pažnju na prirodne i specifične potrebe ljubimaca. Naši veterinari i nutricionisti redovito testiraju sastav Husse hrane kako bi poboljšali kvalitetu.

Istraživanja u našem Istraživačkom centru za ljubimce su ograničena, prijateljski nastrojena prema životinjama i pripadaju neškodljivoj grupi istraživanja. Jedina svrha je poboljšati kvalitetu hrane za pse i mačke. Kad kažemo neškodljiva , to znači da životinje ne trpe nikakav oblik medicinskih i kirurških procesa. Istraživanja su ograničena na registraciju potrošnje hrane, ocjene i komentare na izlučevine, itd. Eksperimenti na životinjama strogo su regulirani novijim zakonima. Uzimajući u obzir ove zakone, istraživanja koja se obavljaju u našem istraživačkom centru, čak se ni ne smatraju eksperimentiranjem na životinjama.

Nedavno pogledano
POSUDA I SITO ZA PIJESAK

POSUDA I SITO ZA PIJESAK

Posuda za pijesak + sito + lopatica za pijesak.
171,00 kn
VALP DIGEST

VALP DIGEST

Super premium hrana za štence s osjetljivim probavnim sustavom, bez glute...
236,00 kn
AGILITY SNACKS

AGILITY SNACKS

Mekane poslastice za pse
14,00 kn
OCEAN CARE MINI

OCEAN CARE MINI

Super premium hrana za odrasle pse manjih pasmina, bazirana na lososu i riži, se...
84,00 kn
SENIOR

SENIOR

Super premium hrana proizvedena da zadovolji nutritivne potrebe starijih pasa.
332,00 kn
Scroll