Zdrav način života za pse, mačke i konje.

Kvaliteta hrane

Husse hrana za pse i mačke super premium i premium kvalitete napravljena je od visokokvalitetnih sastojaka i proizvodi se u najboljim tvornicama s profesionalnim kadrom i opremom.

Husse proizvodni proces se pažljivo prati, testira i kontrolira. Mi proizvodimo visokokvalitetnu hranu i obraćamo pažnju na prirodne i specifične potrebe ljubimaca. Naši veterinari i nutricionisti redovito testiraju sastav Husse hrane kako bi poboljšali kvalitetu.

Istraživanja u našem Istraživačkom centru za ljubimce su ograničena, prijateljski nastrojena prema životinjama i pripadaju neškodljivoj grupi istraživanja. Jedina svrha je poboljšati kvalitetu hrane za pse i mačke. Kad kažemo neškodljiva , to znači da životinje ne trpe nikakav oblik medicinskih i kirurških procesa. Istraživanja su ograničena na registraciju potrošnje hrane, ocjene i komentare na izlučevine, itd. Eksperimenti na životinjama strogo su regulirani novijim zakonima. Uzimajući u obzir ove zakone, istraživanja koja se obavljaju u našem istraživačkom centru, čak se ni ne smatraju eksperimentiranjem na životinjama.

Nedavno pogledano
EXCLUSIVE KATT STERILISED

EXCLUSIVE KATT STERILISED

Kompletna hrana za kastrirane, sterilizirane ili manje aktivne mačke.
79,00 kn
OPUS LYNX

OPUS LYNX

Super premium hrana za mačke, formula bez žitarica, bazirana na krumpiru i pilet...
109,00 kn
Valp Maxi: 15 kg

Valp Maxi: 15 kg

Super premium hrana posebno razvijena za štence velikih i gigantskih pasmina
369,00 kn
ARTRO HUSSE

ARTRO HUSSE

Prehrambeni dodatak za pse i mačke- pridonosi zaštiti zglobova i olakšava bolove...
169,00 kn
HOV PLUS DARK

HOV PLUS DARK

Balzam za njegu suhih kopita
146,00 kn
Scroll